Julemarked på Amagermuseet

Amagermuseets traditionsrige julemarked slår i weekenderne 21. – 22. november og 28. – 29. november dørene op for en tidsrejse tilbage til den gode og hyggelige jul, som den blev fejret i gamle dage. Markedet bugner af julevarer, de gamle stuer er indrettet med hyggelige juletemaer og i de små boder laves der kandiserede æbler og honninghjerter dekoreres, mens duften af hjemmelavede æbleskiver spreder sig i det hyggelige gamle museumskøkken.

På grund af de gældende Corona-restriktioner lukker museet gæsterne ind i hold. Vær opmærksom på hvilket tidsrum I køber billet til. Billetterne gælder til tidsrummene 12:00 – 14:00 eller 14:00 – 16:00 på den pågældende af de fire julemarkedsdage. Det vil ikke være muligt at komme ind uden fremvisning af gyldig billet, købt via Billetto, og ALLE skal have billet – børn i alle aldre, voksne og medlemmer af Museum Amagers museumsforeninger, samt medlemmer af ODM. Det er vigtigt for at vi kan kontrollere antallet af gæster, leve op til sundhedsmyndighedernes krav og sørge for at alle har en god oplevelse. HUSK at alle museumsgæster skal bære mundbind indendørs på museet.

Køb billetter her

Sted: Amagermuseet, Hovedgaden 4, 2791 Dragør
Dato: 21 nov 2020 kl. 12:00-16:00 og 29 nov 2020 kl. 12:00-16:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *